Persoonlijk contact

Als u bij BluGuitar koopt, heeft u altijd een directe lijn met de fabrikant: de complete know-how van onze productspecialisten, directe en snelle reparatieservice, competent productadvies.

 

Directe ondersteuning

De verzamelde know-how van onze ontwikkelaars, ontwerpers, technici, productspecialisten en, last but not least, onze gebruikers is voor u gebundeld in ons Support Centre. Of het nu gaat om technisch advies, FAQ's, betaling, verzending, retouren of garantie & waarborg - het maakt niet uit welke vraag je hebt, de BluGuitar community heeft het juiste antwoord klaar.
En als een specifieke vraag onbeantwoord blijft, zal ons team van supportmedewerkers u helpen - aan de telefoon of per e-mail, in het Duits en het Engels. Omdat de beste BluGuitar experts hier werken - bij BluGuitar.

 

Directe en snelle reparatieservice

Wij hechten de hoogste waarde aan kwaliteit en duurzaamheid bij de ontwikkeling en het ontwerp van onze producten, en daarom breiden wij de vrijwillige fabrieksgarantie uit tot de volle 3 jaar. Mocht een BluGuitar product toch service nodig hebben, dan profiteert u van de directe lijn naar de fabrikant: zonder omwegen via dealers, wordt uw servicegeval direct door ons afgehandeld. Dit bespaart u tijd en geld. En u kunt er zeker van zijn dat uw product is onderhouden door de beste BluGuitar experts - want niemand kent onze producten beter dan wij.

 

Ontworpen en ontwikkeld in Duitsland

Wij streven ernaar de beste en meest geavanceerde gitaarversterkers op het hoogste klankniveau te bouwen. Daarom ontwikkelen en ontwerpen wij al onze producten in ons hoofdkwartier in Saarbrücken. De resultaten spreken voor zich: onze enthousiaste klantenkring, van ambitieuze hobbygitaristen tot pro's als Jennifer Batten, Uli Jon Roth of Ian Crichton, omspant de hele wereld en groeit nog dagelijks. 

 

30 dagen geld-terug garantie

En wat als u niet tevreden bent met het BluGuitar product dat u heeft gekocht? Ook dat is geen probleem, want wij nemen goederen binnen 30 dagen zo goed als nieuw terug.