Betalingsveiligheid

bluguitar-advantage-icon-safe_payment

Om uw aankoop zo gemakkelijk en veilig mogelijk te maken, hebben wij de volgende betaalmethoden voorzien: Vooruitbetaling, PayPal, automatische incasso (SEPA-conform), kredietkaart, betaling in termijnen.

 

Vooruitbetaling

Als u voor deze betaalmethode kiest, ontvangt u onze bankgegevens per e-mail nadat u uw bestelling hebt geplaatst. Gelieve het factuurbedrag over te maken op onze bankrekening. De goederen worden onmiddellijk na ontvangst van de betaling geleverd (onder voorbehoud van beschikbaarheid). De goederen worden 7 dagen voor u gereserveerd. Als de betaling dan nog niet is ontvangen, worden de goederen vrijgegeven en wordt uw bestelling geannuleerd.

 

PayPal

Na het verzenden van uw bestelling, wordt u doorgestuurd naar uw Paypal-account om het factuurbedrag te bevestigen. Voor hogere bedragen of indien de Paypal kredietlimiet wordt overschreden, behoudt Paypal zich het recht voor om een alternatieve betalingsmethode aan te bevelen. U ontvangt meer informatie tijdens de bestelprocedure of rechtstreeks bij PayPal.

 

Paypal Express

Met Express Checkout kunt u uw bestelling in slechts een paar stappen afronden. Verzend- en factureringsgegevens, die veilig zijn opgeslagen bij PayPal, hoeven niet opnieuw te worden ingevoerd op bluguitar.com tijdens het afrekenen. PayPal stuurt ons automatisch het verzendadres en het e-mailadres, zodat u uw bestelling snel ontvangt.

 

Automatische incasso (SEPA-conform)

Wij innen het factuurbedrag van uw bestelling van uw gedeponeerde bankrekening nadat de bestelling is geplaatst.